eVisitor - informacijski sustav za prijavu i odjavu turista

foto: TZ Lošinj
foto: TZ Lošinj
Turistička zajednica Grada Malog Lošinja poziva sve turističke subjekte da preuzmu svoje pristupne podatke za informacijski sustav eVisitor.

Od 1. 1. 2016. godine počinje s radom eVisitor jedinstveni online-informacijski sustav koji služi prikupljanju i obradi podataka o pružateljima usluga smještaja, njihovim smještajnim objektima, prijavama i odjavama gostiju, te vođenju evidencije za obračun i kontrolu naplate boravišne pristojbe, kao i za obradu i analizu podataka za statističke izvještaje.

Napominjemo da od 1. 1. 2016. godine više neće vrijediti dosadašnji oblici prijave (ručno ispunjeni obrasci, prijava putem weba, vlastiti programi za prijavu gostiju...), nego će se prijava i odjava gostiju moći izvršiti isključivo direktnim unosom ili prijenosom podataka u aplikaciju eVisitor.

Kako bi Vam mogli omogućiti registraciju u sustav eVisitor, fizičke i pravne osobe dužne su dostaviti Turističkoj zajednici Grada Malog Lošinja rješenje o odobrenju za pružanje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu, ili drugi odgovarajući dokument.

U Turističkom uredu Turističke zajednice Grada Malog Lošinja osobno se preuzimaju korisničko ime, lozinka i TAN-tablica za registraciju u sustav eVisitor, obavezno je donijeti osobnu iskaznicu. U slučaju da podatke preuzima osoba na koju ne glasi rješenje mora imati punomoć od osobe na koju rješenje glasi.

Pravne osobe trebaju opunomoćiti osobu za preuzimanje gore navedenih podataka. Sve aktivnosti u sustavu se bilježe i vezane su uz Vaše korisničko ime.

Subjekti koji imaju vlastite programe za prijavu/odjavu gostiju isti trebaju prilagoditi sustavu eVisitor, više informacija na linku:
https://www.evisitor.hr/eVisitorWiki/(X(1)S(f403b0qzidl35k1sxpkt44fd))/Javno.Web-API.ashx

Molimo Vas da u što kraćem roku dostavite rješenja i osobno preuzmete podatke za registraciju u sustav eVisitor, unaprijed Vam zahvaljujemo i stojimo Vam na raspolaganju za sve daljnje informacije.

(Sponzorirani članak)




Na današnji dan:

20.04.1674.

Naredbom osorskog biskupa, u V. Lošinju župne knjige počinju se voditi i na talijanskom jeziku, pored hrvatskog jezika i glagoljice

20.04.1945.

Partizani oslobodili Cres i Lošinj od njemačke okupacije, otoci vraćeni Hrvatskoj i preko nje Jugoslaviji

20.04.1979.

U Cresu otvorena nova zgrada Osnovne škole

20.04.1982.

Za predsjednika Općine Cres-Lošinj, na jednogodišnji mandat, izabran Vladimir Antolović

20.04.1983.

Za predsjednika Općine Cres-Lošinj, na jednogodišnji mandat, izabran Mate Ferarić