PPS destinacija u 2015. godini

b_400_400_16777215_0_0_images_novosti_2015-03_tz-promo-panorama.jpgHrvatska turistička zajednica objavila je Javni poziv za kandidiranje destinacija za dodjelu oznake "PPS-destinacija" u 2015. godini.

Predmet Javnog poziva je izbor destinacija za dodjelu oznake "PPS destinacija" u 2015. i potvrda PPS destinacija izabranih u PPS pilot-projektu u 2014. godini.

PPS destinacija cresko-lošinjski arhipelag nastavlja djelovanje u idućem razdoblju u obuhvatu Turističke zajednice Grada Cresa i Turističke zajednice Grada Malog Lošinja.

Oznaka "PPS destinacija" dodjeljuje se s ciljem poticanja razvoja atraktivne i konkurentne destinacijske ponude s dodanom vrijednošću u razdoblju pred i posezone, te uspješne tržišne komunikacije koja može pridonijeti boljoj vidljivosti i vrijednosnoj percepciji Hrvatske kao destinacije koja ima atraktivnu ponudu u PPS-razdoblju.

Oznaka "PPS destinacija" dodjeljuje se na razdoblje od tri godine i može se na zahtjev nadležne TZ-e produžiti za naredno trogodišnje razdoblje.

PPS-destinacija cresko-lošinjski arhipelag obuhvaća sve partnere na području gradova Malog Lošinja i Cresa koji će u terminu posezone do 31. 10. i duže (tijekom zime) kao i predsezone od 1. 4. do 30. 6. imati otvorene objekte, organizirati događanja i programe destinacijskog doživljaja.

Ključni proizvodi koje ova destinacija nudi posjetiteljima su aktivni odmor, wellness i zdravlje. Intencija je da imamo što više otvorenih objekata u destinaciji i dodatna nam je prilika da se Cres i Lošinj razvijaju kao cjelogodišnja destinacija.

Pozivamo sve partnere koji će u terminu predsezone od 1. 4. do 30. 6. i posezone do min. 31. 10. i duže (tijekom zime) imati otvorene objekte, organizirati događanja ili programe destinacijskog doživljaja da se jave u Turistički ured radi potpisivanja izjave o pristupanju projektu.

Svi partneri koji pristupe projektu bit će promovirani u okviru nacionalnog projekta Hrvatske turističke zajednice.

U prilogu se također nalaze i pravila PPS-kluba, javni poziv, te pravila za dodjelu oznake PPS-destinacije kao i izjava za pristup projektu.

Javni poziv - HTZ - PPS - 2015
Pravila za dodjelu oznake PPS 2015
Pravila - PPS Klub
Izjava - PPS - 2015

(Sponzorirani članak)