Financiranje marketinga iznajmljivača

b_400_400_16777215_0_0_images_novosti_2015-03_tz-promo-sobafotelja.jpgJavni poziv za prijavu programa financiranja marketinških aktivnosti iznajmljivača u okviru Programa rada Turističke zajednice Grada Malog Lošinja za 2015. godinu.

I.
Predmet ovog financiranja je prikupljanje pisanih prijedloga marketinških aktivnosti iznajmljivača građana na području Grada Malog Lošinja u 2015. godini, a koji će se sufinancirati iz Programa rada Turističke zajednice Grada Malog Lošinja za 2015. godinu.

II.
Sufinancirat će se ulaganja u marketinške aktivnosti do maksimalnog iznosa od 1.000 kuna, a do najviše 50% troškova ukupnih ulaganja. Iznos sufinanciranja odnosi se na jednog iznajmljivača, nositelja rješenja o iznajmljivanju na području Grada Malog Lošinja.

III.
Sufinancirat će se sljedeće aktivnosti:
- fotografiranje interijera i eksterijera smještajnih objekata
- dizajn apartmana
- izrada videozapisa interijera i eksterijera smještajnih objekata
- nabava softvera za vođenje obiteljskog smještaja (booking i sl.)
- oglašavanje u domaćim i stranim medijima, tiskovinama i društvenim mrežama
- izrada promidžbenih materijala, prospekti, letci, vizitke i dr...
- ostale promidžbene mogućnosti koje pomažu promociji obiteljskog smještaja

IV.
Iznajmljivači koji se prijavljuju na javni poziv za sufinanciranje moraju zadovoljiti sljedeće kriterije:
- podmiriti sve obaveze prema Turističkoj zajednici Grada Malog Lošinja i Gradu Malom Lošinju (potrebno je priložiti dokaznicu o podmirenju poreza, boravišne pristojbe i obrazac TZ-a 2014 za turističku članarinu)
- priložiti pismene potvrde (račune) o troškovima koji glase na nositelja rješenja, dokaznice o implementaciji aktivnosti koje su predmet sufinanciranja (fotografije na web-stranici, dizajn apartmana, fotografije (prije i poslije). Računi moraju biti izdani tijekom 2015. godine.

V.
Turistička zajednica Grada Malog Lošinja sufinancirat će aktivnosti iz točke III. do ispunjenja iznosa predviđenog za sufinanciranje marketinških aktivnosti iznajmljivača, zaključno do 1. 10. 2015. godine, prema Programu rada Turističke zajednice Grada Malog Lošinja za 2015. godinu.

VI.
Turistička zajednica Grada Malog Lošinja i iznajmljivač će u slučaju prihvaćanja sufinanciranja marketinških aktivnosti potpisati Ugovor o sufinanciranju s međusobnim pravima i obavezama. Turistička zajednica Grada Malog Lošinja zadržava pravo neprihvaćanja nekvalitetnih prijedloga za financiranje.

PREPORUKA: u cilju podizanja razine kvalitete i modernizacije načina komuniciranja i promoviranja privatnog smještaja na području Lošinja, preporučamo da se za izradu svih digitalnih i tiskanih promidžbenih materijala prati vizualni identitet Lošinja – otoka vitalnosti koristeći logo TZ - a te da se web stranice izrađuju preko platforme wordpress (https://hr.wordpress.org/) ili slične, nove, moderne platforme za izradu web stranica.

Za preuzimanje priručnika za korištenje logotipa, molimo obratite se Turističkom uredu Turističke zajednice Grada Malog Lošinja.

Prijedlozi marketinških aktivnosti s dokaznicama i pismenim ponudama dostavljaju se u: Turistički ured, Riva lošinjskih kapetana 29, Mali Lošinj, ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

(Sponzorirani članak)