Prvi nastup u novom pulskom bazenu

foto: VK Lošinj
foto: VK Lošinj
Uoči nastupa u kvalifikacijama za Prvenstvo Hrvatske tog uzrasta, u subotu su u novoizgrađenom objektu na Verudi u Puli, prijateljsku utakmicu odigrale nade (sastav do 10 godina) lošinjskog vaterpolskog kluba.

Utakmica nije igrana sa zapisničkim vođenjem rezultata niti po četvrtinama, već sat vremena u komadu, a potom su dvije ekipe još nastavile trening.

Prijateljska vaterpolska utakmica (nade do 10 g.):
Pula - Lošinj 16:9
PULA - Gradski bazen.
LOŠINJ: Grbčić, Nedoklan, Vodarić 1, Stipanov 1, P. Muskardin 2, K. Muskardin 1, Sorić 1, Toth 3, Makarun, Rukavina, Cvitkušić, Štajduhar, Kezele. Trener: Jureša.

Još je nastupilo nekoliko lošinjskih vaterpolista u drugim klubovima. Domagoj Jureša je u redovima rovinjskog "Delfina" igrao i postigao gol protiv dubrovačkog "Bellevuea" (3:23) u Prvoj "B" ligi, a Ivan Gledec je sa "Siscijom" odigrao 7:7 protiv KPK-a postigavši četiri pogotka. U Prvoj HVL za žene je Dea Domazet sudjelovala u pobjedi "Mladosti" nad "Primorjem EB" (10:7). Josip Sorić je u mlađim juniorima "Primorja EB" sudjelovao u pobjedi nad "Mladosti" (11:7) u kvalifikacijskoj utakmici za PH.