Podijeljene diplome malim plivači(ca)ma

Mali plivači s vodstvom kluba / foto: B. Purić
Mali plivači s vodstvom kluba / foto: B. Purić
Na skupštini Vaterpolo kluba "Lošinj" dodijeljene su diplome učenicima IV. razreda osnovne škole koji su apsolvirali program "Lošinj pliva".

Ove jeseni vaterpolski klub preuzeo je aktivnu ulogu i u plivačkom sportu, najprije organiziravši prvenstvo učenika viših razreda osnovne škole, a onda i 20-satni program osnova plivanja, koji su s četvrtašima, u bazenu hotela "Aurora", odradili Matea Zekan i Ivan Brčić.

Diplome su dobili Katarina Toić, Lucija Kordić, Paola Štajduhar, Aurora Stipanov, Magdalena Karčić, Dea Domazet, Antonia Pustajec, Vanesa Muškardin, Roberta Vojniković, te Marko Banović, Patrik Anđić, Patrik Leutarević, Luka Dudić, Luka Kopić, Arijan Matković, Diego Stopar, Dominik Banić, Nikola Dlaka, Mateo Brajković, Mateo Tomić, Kristian Horvatović, Kristijan Džepina i Filip Haithun Jakupović.

Na skupštini je predsjednik kluba Dalibor Cvitković izvijestio o ostvarenjima u godini na izmaku, te o programu za 2014. godinu, najavivši novosti u natjecateljskom programu, ali i u organizacijsko-logističkom, pri čemu treba izdvojiti postavljanje nove kućice u uvali Čikat, koja će izgledom biti primjerenija ambijentu od sadašnjeg objekta.

U natjecateljskom smislu, problem svih problema ostaje nedostatak bazena za cjelogodišnje adekvatno treniranje, pa mladi Lošinjani rezultatski gube korak s vršnjacima iz sredina kojima je na raspolaganju bazen u Rijeci.