Pon17122018

Zadnje dodano:16.12.18

Back Nalazite se ovdje: Početna Sport Nogomet Grašo novi direktor Nogometnog kluba

Grašo novi direktor Nogometnog kluba

Nakon niti mjesec i pol dana, održana je nova skupština Nogometnog kluba "Lošinj", na kojoj je za novog direktora izabran Alen Grašo, a Marko Pavičić opet je postao tajnik kluba. Potvrđen je izlazak seniora iz četvrtoligaškog natjecanja.

Do sada neaktivan u vodstvima sportskih udruga, Grašo se, kako je kazao, za ulazak u klub odlučio kao roditelj djeteta koje pohađa klupsku školu nogometa, te na prijedlog gradonačelnice Ane Kučić, koja se uključila u razgovore s klupskim vodstvom i igračima nakon što je objavljeno istupanje seniora iz natjecanja Četvrte hrvatske lige Zapad.

Klub i dalje nema predsjednika, a sastav ostatka Upravnog odbora nije mijenjan u odnosu na siječanjsku skupštinu - Dean Škoda, Alen Mrvac, Tanja Mikuličić, Đorđe Jovanović, Marijan Pekas, Danko Knežević, Tin Mrvac i Filip Marković.

"Bazirat ćemo se na mlađim uzrastima, te na obnovi igrališta. Djece je u klubu jako puno, a dogovorili smo da domaće utakmice igraju u Cresu", kazao je Grašo nakon održane skupštine i dodao da su počeli pregovori da se asfaltirano igralište prekriveno umjetnom travom na Čikatu osvijetli reflektorima, za što su donacijama već osigurana gotovo sva potrebna sredstva.

"Pokušat ćemo naći još par ponuda za obnovu glavnog igrališta, koje ćemo predložiti vlasniku 'Jadranci'. Imamo skuplju varijantu s kojom bismo brzo dobili gotovu travnatu površinu, te jeftiniju varijantu u kojoj bi do korištenja terena trebalo pričekati šest mjeseci. Ako to prođe, s radovima bi se moglo početi već za 10-15 dana", najavljuje novi direktor, koji budućnost vođenja kluba vidi u kombinaciji donatorskih sredstava i većeg uključivanja roditelja.

Ukoliko se u rujnu okupi dovoljan broj igrača za seniorsku momčad - Grašo i Pavičić složni su u tome da bi trebala biti sastavljena isključivo od domaćih momaka, bez plaćanja igrača "sa strane" - bit će prijavljeno sudjelovanje u najnižem rangu, Drugoj županijskoj ligi.

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!