U novu sezonu sa šest prinova

Viskić i Babić među rijetkim su preostalim domaćim prvotimcima / foto: B. Purić
Viskić i Babić među rijetkim su preostalim domaćim prvotimcima / foto: B. Purić
Pred nogometašima "Lošinja" je nova sezona, druga od ulaska u Četvrtu HNL Zapad. U novo prvenstvo "Lošinj" ulazi s novim trenerom i šest novih lica u igračkom kadru...

Trenersko kormilo je od Dragana Tadića preuzeo još jedan "Rijekin" kadar, Elvis Brajković, a s riječkog područja stigli su i novi igrači - Igor Inić, Kristian Cianci, Vanja Malinić, Karlo Blašković, Robert Brdar i vratar Adriano Stipanov. Reaktivirala su se dvojica domaćih igrača, David Magazin i Patrick Vlakančić.

Klub su u stanci napustili Josip Jerneić i Tomislav Martuslović (obojica u "Cres"), te Danijel Lazić ("Opatija") i Franjo Tuzlak (inozemstvo).

Rekonstruiranu momčad "Lošinja" na Čikatu će se moći pogledati u subotu od 17.30 sati, a protivnik u prvom kolu je "Orijent 1919", prošlosezonski pobjednik Prve županijske lige. U predigri će igrati mlađi pioniri (13 h), pa pioniri (14.30) ova dva kluba.

Ostali parovi 1. kola (subota): Naprijed - Halubjan, Funtana - Nehaj, Crikvenica - Grobničan, Lokomotiva - Buje, Rovinj - Vinodol, Otočac - Jadran, Mladost - Rudar.