Bjelkanović nastavlja u ambicioznom "Pomorcu"

Boris Bjelkanović / foto: B. Purić
Boris Bjelkanović / foto: B. Purić
Boris Bjelkanović iz Cresa nadolazećeg bi vikenda trebao odigrati prvu utakmicu u svom novom-starom klubu, drugoligašu "Pomorcu" iz Kostrene.

Nogometaš, koji će za nešto više od mjesec dana napuniti 30 godina, a igra na stoperskoj poziciji, s novim predsjednikom kluba Zlatkom Petričevićem dogovorio se za ovu sezonu, a dobio je, kako kaže, sjajne uvjete.

"Predsjednik me zvao, predstavio projekt i ambicije. Eto, sve sam već bio dogovorio u poljskoj Jageloniji, ali zaista mi se svidjela ponuda 'Pomorca'. Naravno, tu je bila i želja da se vratim kući nakon dosta godina inozemstva", kaže Bjelkanović.

Prošle sezone nastupao je za albansku "Lushnju", gdje su i "zapeli" dokumenti zbog kojih je morao propustiti prvo kolo nove sezone, koje je "Pomorac" odigrao u subotu u Imotskom.

Nakon odlaska iz matičnog kluba "Cresa", Bjelkanović je nastupao za "Krk", "Kamen Ingrad" iz Velike, "Bonifiku" iz Kopra, ciparske APEP i "Atromitos", "Celje", "Pomorac" (u sezoni 2010/11.), budimpeštanski "Honvéd", te "Lushnju".