Otoci.net

Sri26062019

Zadnje dodano:25.06.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Sport Košarka Lošinjani sredili golobrade Karlovčane

Lošinjani sredili golobrade Karlovčane

Bez većih problema, nametnuvši se već u prvoj četvrtini, košarkaši lošinjske "Jadranke" obračunali su se s mladim sastavom gostiju iz Karlovca.

Utakmica Druge hrvatske košarkaške lige Zapad (m), 7. kolo:
Jadranka - Šanac 76:52 (28:13, 18:15, 9:10, 21:14)
MALI LOŠINJ - Dvorana Bočac. Gledatelja: 160. Suci: Milin, Granjaš, Miletić (svi Rijeka).
JADRANKA: Mršić, Starčević, Horvat 10, Herenda 3, Jerković, Evđenić, Mužić 19, Jeremić, Kovačević 17, Latin 8, Jović, Škarica 19. Trener: Starčević.
ŠANAC: Požar, Jakara 8, Manojlović 5, Stipić 4, Vučetić, Penić, Katić 11, Babić, Vladić 24, Lovrinić. Trener: Gašparović.

Tijek utakmice omogućio je treneru domaćih Goranu Starčeviću da dodijeli veću minutažu juniorima koji inače rjeđe dobivaju šansu. Najučinkovitiji pojedinci bili su Dario Mužić i sada već potvrđeno pojačanje "Jadranke" Ivan Škarica s 19 poena, te Želimir Kovačević sa 17, ali treba izdvojiti i doprinos Tea Horvata, koji ove sezone igra na dvojnoj registraciji - na studiju u Zagrebu učlanio se u "Maksimir". U redovima Karlovčana, ali i uopće na utakmici, najučinkovitiji pojedinac bio je Karlo Vladić.

"Jadrankaši" su sada na bilanci od pet pobjeda i jednog poraza, a uoči osmog kola u kojemu će gostovati u Labinu kod "Rudara", na drugom su mjestu ljestvice, s bodom manje od "Kastva", a bodom više od "Krka".

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!