Sub24082019

Zadnje dodano:24.08.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Sport Golubović drugi

Golubović drugi

Član Kickboxing kluba "Viktoria" iz Malog Lošinja, Lovro Golubović, osvojio je drugo mjesto na prvenstvu Hrvatske za kadete u kategoriji kadeta do 42 kg, održanom u Opatiji, u disciplini "light-contact".

U ovoj kategoriji sudjelovala su trojica natjecatelja, Golubović je u polufinalu svladao Jana Čara ("Mega centar", Rijeka) da bi potom u finalu izgubio od Emanula Suropa ("Draga", Rijeka).

Evo kako su prošli ostali članovi "Viktorije" na ovom prvenstvu. Marin Curri je u "kick-lightu" za juniore do 74 kg u četvrtfinalu pobijedio Antona Vuniqija ("Dubrava"), a u polufinalu je diskvalificiran pa nije dobio medalju. U "kick-lightu" za kadetkinje do 55 kg, Lena Kunda ispala je u četvrtfinalu od Nike Pavičić ("Velebit", Benkovac). Elen Starčević izgubila je u osmini finala "point fightinga" za mlađe kadetkinje preko 47 kg, od Lane Kirin ("Tigar", Karlovac).

Na današnji dan.....

24/8/1806

Utemeljena Općina Lošinj, u vrijeme francuske uprave, prvi načelnik Bernardo Capponi; od 1994. do 2006. ovaj dan se slavio kao Dan Grada Malog Lošinja

24/8/1883

U V. Lošinju rođen dr. Ivo Antončić, odvjetnik

24/8/1936

U Krasu (otok Krk) rođen akademik Petar Strčić, autor niza zapisa i organizator skupova o povijesti kvarnerskih otoka