Samardžić ostaje predsjednik MNK-a

U planu je nastupanje u juniorskoj HMNL / foto: B. Purić
U planu je nastupanje u juniorskoj HMNL / foto: B. Purić
Malonogometni klub "Lošinj", koji u upravo započetoj natjecateljskoj sezoni ne nastupa u seniorskoj ligi, održao je redovnu izbornu skupštinu.

Na naredne četiri godine, za predsjednika kluba ponovo je izabran Gvido Samardžić, na toj dužnosti od utemeljenja 2006. godine. Za dopredsjednika je izabran Dean Vidaković, za tajnika Marko Saganić, a još su u Upravni odbor izabrani Daniel Lovrečić i Patrick Vlakančić. U Nadzorni odbor izabrani su Siniša Kalanj, Aron Ademi i Edo Jerković.

U planu je da se u službenom prvenstvenom natjecanju nastupi s mlađim uzrastima - u prošloj sezoni igrali su juniori, dok za igranje u seniorskom natjecanju nema uvjeta. Zbog nedovoljnog broja klubova, ni u ovoj sezoni ne postoji liga na razini tri zapadne županije, kakva je postojala nekad i u kojoj se "Lošinj" godinama natjecao. Prošle sezone Lošinjani su krenuli u natjecanje Druge HMNL Sjever, bazirane na širem zagrebačkom području s preostalim "zapadnim" klubovima, no zbog "koktela" kadrovsko-financijskih razloga, odustali su u zimskoj stanci.

Tako će nova sezona proteći u radu futsal-škole za djecu i sudjelovanju u organizaciji turnira Društva prijatelja "Hajduka" 17. studenog, a u planu je pokretanje lokalne futsal-lige u razdoblju od prosinca do veljače.