Kalanj i Pušeljić najbolji u "kick-lightu"

Chiara Kalanj (desno) / foto: B. Purić
Chiara Kalanj (desno) / foto: B. Purić
Ukupno 86 natjecatelja iz sedam klubova nastupilo je na Prvenstvu Primorsko-goranske županije u kickboxingu, održanom u sportskoj dvorani u Malom Lošinju.

Titule najboljih u kadetskom "kick-lightu" ostale su na Lošinju; Chiara Kalanj iz KBK "Viktoria" proglašena je najboljom kadetkinjom (pripale su joj titule županijske prvakinje za kadetkinje do 60 kg i juniorke do 65 kg), a županijski prvak Matija Pušeljić iz KBK "Excalibur" najboljim kadetom preko 69 kg.

U disciplini "point-fighting", najbolji je bio Luka Ugrina ("Sušak"), a najbolje Anai Ražnjević ("Sušak") i Elin Rošić ("Frankopan", Kraljevica). U "light-contactu" bio je Adrian Barić ("Sušak").

Županijski prvak iz redova "Viktorije" još je i Lovro Golubović u "point-fightingu" za kadete do 47 kg, Nikolina Stupičić u "kick-lightu" od juniorki preko 70 kg, te Eugen Laljak u "kick-lightu" u seniorskoj kategoriji.

U "Excalibur" su došle još dvije medalje, druga mjesta osvojili su Patrik Leutarević i Paola Leona Jerman.

U klupskom plasmanu, u "kick-lightu" su najviše bodova prikupili predstavnici "Svetog Mateja" (bod više od "Viktorije"), a u "light-contactu" i "point-fightingu" najuspješni klub bio je "Sušak".

Prvenstvo su organizirali Kickboxing savez PGŽ i KBK "Viktoria".