Otoci.net

Sub23032019

Zadnje dodano:22.03.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Sport Boćanjem prikupljeno 10.000 kuna, pobjednici "Jušto da je"

Boćanjem prikupljeno 10.000 kuna, pobjednici "Jušto da je"

Momčad "Jušto da je" pobijedila je na trodnevnom humanitarnom boćarskom turniru trojki, održanom u Cresu, na boćalištu na Grabru.

Kao i lani, igralo je dvadeset ekipa (od toga pet ženskih), a dobrovoljnim je prilogom prikupljeno više od 10 tisuća kuna za djecu s posebnim potrebama, s tim da će ta sredstva biti usmjerena Osnovnoj školi Frane Petrića.

Pobjednički sastav činili su Ivan Toić, Igor Mužić, Teo Sintić i Damir Mačić, u drugoplasiranoj momčadi "Pivopije" igrali su Hrvoje Basa, Berislav Budimir, Damir Kučić i Erik Velčić, za trećeplasiranu momčad "Kratke nima" Vedran Mužić, Dorijan Lovrečić, Paolo Dunković i Marin Sablić, a za četvrtu "Gromaču" Davor Rajci, Matko Unković i Nikša Unković.

Rezultati, polufinale: Gromača - Jušto da je 3:7, Pivopije - Kratke nima 8:7, za treće mjesto: Kratke nima - Gromača 6:4, finale: Jušto da je - Pivopije 11:10.

Turnir je organiziralo cresko "krilo" Društva prijatelja "Hajduka" Lošinj-Cres, koje će se uskoro izdvojiti u samostalnu udrugu, najavio je voditelj Željko Kučica.

Na današnji dan.....

23/3/1940

Na Susku započeta gradnja tvornice ribljih konzervi, radila do kraja šezdesetih godina