Otoci.net

Sri23012019

Zadnje dodano:22.01.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Sport Četiri prva mjesta u Karlovcu

Četiri prva mjesta u Karlovcu

Dvanaestoro natjecatelja s Lošinja, članova dva kluba - "Viktorije" i "Excalibura" - nastupilo je na turniru za Europski kup u kickboxingu, održanom u Karlovcu, a pritom su osvojili i četiri prva mjesta.

U disciplini K-1 za seniore do 91 kg, Eugen Laljak ("Viktoria") u polufinalu je svladao Rusa Artjoma Alijeva, a u finalu izgubio od Patrika Rapaića. Igor Henč ("Excalibur") svoj je meč izgubio na bodove.

U disciplini "kick-light", Nikolina Stupičić ("Viktoria") izgubila je polufinale natjecanja seniorki preko 70 kg, od Mađarice Dóre Osváth. U finalu discipline "low kick" za juniorke preko 70 kg, osvojila je prvo mjesto pobijedivši Doris Magdić (Kutina).

Emrah Muhić ("Viktoria") u četvrtfinalu "kick-lighta" za seniore do 69 kg, pobijedio je Slovenca Majetiča, u polufinalu Talijana Spinonija, a u finalu Nijemca Kevina Volza.

Chiara Kalanj ("Viktoria") pobijedila je jedinu protivnicu, Mađaricu Ramónu Nagy, u "kick-lightu" za starije kadetkinje do 60 kg.

Marin Curri ispao je u prvom kolu turnira dječaka do 69 kg, odnosno bio je peti u kategoriji početnika preko 63 kg. Od početnika do 63 kg, Patrik Leutarević ("Excalibur") ispao je u prvom, četvrtfinalnom meču. Od dječaka do 47 kg, Stefan Vekić ("Excalibur") bio je polufinalist, a Elena Jureković ("Excalibur") bila je prva od tri J/S-natjecateljice do 60 kg.

U "point-fightingu", Nathan Mulahmetović ("Viktoria") ispao je u prvom kolu početnika preko 47 kg, Elen Starčević ("Viktoria") u prvom kolu početnica do 37 kg, a Jakov Pekas i Lovro Golubović ("Viktoria") u prvom kolu početnika do 37 kg.

Natjecatelje "Viktorije" Dinko Ivanišević, a "Excalibura" Radenko Nikolić "Mujo".

Na današnji dan.....

23/1/1968

U Italiji umro dr. Bernardino Rizzi (r. 1891. u Cresu), franjevac i glazbenik