Otoci.net

Sri24102018

Zadnje dodano:23.10.18

Back Nalazite se ovdje: Početna Sport "Tamaris" do pobjede u borbenom finalu

"Tamaris" do pobjede u borbenom finalu

U vrlo borbenoj, na trenutke i prežestokoj finalnoj utakmici, momčad "Tamaris" pobijedila je creski "Caffe Merag" 1:0 i time osvojila prvo mjesto na humanitarnog turnira u malom nogometu po varijanti "5+1" u Malom Lošinju. Treće mjesto pripalo je "Majstorima s mora".

Rezultati, polufinale: Majstori s mora - Tamaris 0:4, Swag - Caffe Merag 0:2, za treće mjesto: Majstori s mora - Swag 3:0, Tamaris - Caffe Merag 1:0.

Najboljim igračem turnira proglašen je Kristian Cianci ("Caffe Merag"), najbolji strijelac je Bojan Popović ("Tamaris") sa šest pogodaka, a najboljim vratarem proglašen je Ozren Gajić ("Tamaris").

Održane su revijalne utakmice - igrale su dvije veteranske momčadi, te dvije ženske ekipe. Prije finala provedena je licitacija dresova poznatih nogometaša (i par košarkaša), a tijekom dodjele trofeja najuspješnijim momčadima i pojedincima, rečeno je da je dobrovoljnim prilozima prikupljeno gotovo 59 tisuća kuna za rehabilitaciju Vedrana Bošatlića, mladića koji je ljetos bio žrtva uličnog nasilja.

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!