Otoci.net

Pon16072018

Zadnje dodano:16.07.18

Back Nalazite se ovdje: Početna Sport "Tamaris" do pobjede u borbenom finalu

"Tamaris" do pobjede u borbenom finalu

U vrlo borbenoj, na trenutke i prežestokoj finalnoj utakmici, momčad "Tamaris" pobijedila je creski "Caffe Merag" 1:0 i time osvojila prvo mjesto na humanitarnog turnira u malom nogometu po varijanti "5+1" u Malom Lošinju. Treće mjesto pripalo je "Majstorima s mora".

Rezultati, polufinale: Majstori s mora - Tamaris 0:4, Swag - Caffe Merag 0:2, za treće mjesto: Majstori s mora - Swag 3:0, Tamaris - Caffe Merag 1:0.

Najboljim igračem turnira proglašen je Kristian Cianci ("Caffe Merag"), najbolji strijelac je Bojan Popović ("Tamaris") sa šest pogodaka, a najboljim vratarem proglašen je Ozren Gajić ("Tamaris").

Održane su revijalne utakmice - igrale su dvije veteranske momčadi, te dvije ženske ekipe. Prije finala provedena je licitacija dresova poznatih nogometaša (i par košarkaša), a tijekom dodjele trofeja najuspješnijim momčadima i pojedincima, rečeno je da je dobrovoljnim prilozima prikupljeno gotovo 59 tisuća kuna za rehabilitaciju Vedrana Bošatlića, mladića koji je ljetos bio žrtva uličnog nasilja.

Na današnji dan.....

16/7/2004

U Italiji umro Antonio Vitale Bommarco (r. 1923. u Cresu), franjevac, gorički nadbiskup