Otoci.net

Ned19012020

Zadnje dodano:18.01.20

Back Nalazite se ovdje: Početna Sport Cres dobio rukometni klub

Cres dobio rukometni klub

U subotu je održana osnivačka skupština Rukometnog kluba "Cres", pa je tako sportska karta otoka postala bogatija za još jednu udrugu.

Inicijativu je dao Ivan Kljajić, nakon razgovora s Biljanom Malinić Kovač, koja će u treninge povesti zainteresiranu djecu - i djevojčice i dječake. Kako creska sportska dvorana, u zgradi Osnovne škole Frane Petrića, veličinom ne zadovoljava kriterije za utakmice "pravog" rukometa, igrat će se mini-rukomet, u kojemu također postoje natjecanja.

Na sjednici je izabrano vodstvo kluba; predsjednik je Robert Kučić, dopredsjednik Oliver Filipas, a još su u Izvršnom odboru i Sanja Tomić, Sanja Miočić, Sanja Smolić Sučić, Iva Krivičić Miočić i Damir Kučić. U Nadzorni odbor imenovane su Nevia Peranović (predsjednica), Dragana Janković i Tamara Jukić, a sva su ta imenovanja usvojena jednoglasno. Odmah nakon osnivačke skupštine, održane u prostoriji koju koristi nekoliko udruga u tzv. starom vrtiću, na prvoj sjednici Izvršnog odbora je za tajnicu izabrana Iva Krivičić Miočić.

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!